Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Ardeşen Belediye Takımından 3 Madalya

Bu yıl 4-7 Mayıs 2017 tarihleri arasında Muş’ta düzenlenen, MEB Gençler Guruplar Tekvando Şampiyonasında Ardeşen Belediyesi Tekvando sporcuları 1 gümüş 2 bronz madalya aldı.

Ardeşen Belediyesi spor kulübü bünyesinde bulunan Tekvando antrenörü Yaşar Azaklı’nin öğrencileri Muş’ta yapılan Türkiye Gençler Şampiyonasında 3 madalya elde etti.

Yapılan Tekvando müsabakalarında gençler kategorisinde İlknur Kuleci 57 kiloda Gümüş, Gökçe Kuleci 44 kiloda Bronz ve Sebahat Önçırak 47 kiloda Bronz madalya almaya hak kazandılar.​

Ardeşen Belediye Spor Kulübü sporcularımızın elde ettiği bu başarıdan dolayı başta Tekvando sporunu sevdiren ve gençlerimize öğreten antrenör Yaşar Azaklı’yı, sporcu aileleri ve Ardeşen’i temsilen mücadele eden sporcularımızı kutlar başarılarının devamını dileriz.