Ardeşen belediye Spor Kulübü Sporcusu AVRUPA 3.sü Oldu.

Ardeşen Belediyesi spor kulübü sporcusu Gökhan ZORLU bu yıl SLOVENYA’da yapılan Kick Boks AVRUPA Şampiyonasında ülkemizi temsil edere Kick Boks AVRUPA Şampiyonasında 3. Olarak ülkeye bronz madalya ile döndü.

Ardeşen Belediyesi spor kulübü sporcusu 1993 doğumlu Gökhan ZORLU Ardeşen’de hazırlandığı, TÜRKİYE Şampiyonasında birinci olarak bu yıl SLOVENYA’da düzenlenen AVRUPA Şampiyonasına katılmaya hak kazanmış idi.

22- 29 Ekim tarihleri arasında SLOVENYA’da düzenlenen şampiyonada sporcumuz Kick Boks AVRUPA Şampiyonasında 3. olarak ülkemize bronz madalya kazandırmıştır.

Başarılı sporcu elde ettiği, Kick Boks AVRUPA üçüncülüğü sonrası bağlı bulunduğu kulüp olan Ardeşen Belediye Spor kulübünün verdiği desteklerden dolayı belediye başkanı Hakan GÜLTEKİN’i makamında ziyaret ederek kendisine teşekkür etti.

Başkan GÜLTEKİN; İki yıl önce kurduğumuz ve birçok sportif aktivite için kendi sporcularını yetiştirerek destek veren Ardeşen Belediye Spor Kulübünün ilçe gençlerine hizmet etmesi için kurulduğunun altını çizerek, gençlerimizin sportif faaliyetlerine yapılan desteklerin başarı odaklı geri dönmesi bizleri sevindirdiği gibi hizmet çıtamızın da yükselmesine vesile olmaktadır, her sporcu başarılı olacak diye bir kaide yoktur ancak her insan spor yapabilir mantığında belediyemizin tüm imkânlarını bu yönde de kullanmaktayız, ne mutlu ki ilçemizde yetenekli ve başarılı gençlerimiz var, bizlerde onların yanlarında durmayı görev atfetti, şeklinde konuştu.

Başkan GÜLTEKİN ve sporcu ZORLU Kick Boks AVRUPA Üçüncülük Madalyası ile hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmediler.