Yağışlı
Hafif Yağmur

Ardeşen Belediye Başkanımız Avni KAHYA Projeleri İnceledi

Ardeşen Belediye Başkanımız Avni KAHYA ve beraberinde Belediye Meclis Üyelerimiz , İlçede devam eden ve yapılması planlanan projelerle ilgili Belediyemiz İmar İşleri teknik ekibiyle sahada incelemeler yaptı.

Ardeşen Belediye Başkanı olarak 4 Nisan Perşembe günü görevi devralan Başkanımız Avni KAHYA hafta sonu olmasına rağmen teknik ekip ve Belediye Meclis Üyelerimiz ile birlikte devam eden Ardeşen gençlik parkı, dolana deresi su hareketleri, Fırtına vadisi, mahallelerdeki menfez, liman içi, Bahar mahallesi sahili ve eski terminal alanında gezi, inceleme ve projelerle ilgili teknik heyetten bilgi aldı.

Başkanımız Avni KAHYA yapılan gezi ve incelemelerle ilgili, teknik ekip ve Meclis üyelerimle beraber saha çalışmalarına başladık diyerek şöyle devam etti.

"Devam eden ve Yeni başlanacak projeler için teknik değerlendirmeleri yapıyoruz. Her şey Ortak Sevdamız "Ardeşen" İçin. Paylaşımında bulundu." İfadelerini kullandı.