Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

Ardeşen Belediye Başkanı Kur’an Öğrencilerini Sevindirdi

Ardeşen ve köylerinde okuyan 1500 kur’an talebesi çeşitli hediyelerle ödüllendiriliyor. Başkan Gültekin’den Kur’an Kurslarını bitirenlere ödül geldi.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin İlçe ve İlçeye bağlı köylerde yaz Kur’an Kurslarına başlayıp bitiren 1500 öğrenciye çeşitli hediyeler veriliyor. Bir kısmının periyodik aralıklarla düzenlenen programlarla verilen hediyelerin yanı sıra önümüzdeki Cuma 10.08.2018 tarihinde yapılacak bir programla da tüm kursiyerlere verilecek olan hediyelerle son bulacak olan ödül maratonu sürüyor.

Ardeşen Belediye Başkanı Hakan Gültekin ve Belediye meclis Üyelerinden Saniye Er ve Serap Duydu Topaloğlu’nun katıldığı bir programla ilçede yaz Kur’an kursu mahiyetinde ve halı hazırda eğitimini yıl boyu sürdüren Kız Kur’an Kursları ziyaret edilerek Kur’an öğrenen talebelere çeşitli hediyeler dağıtıldı.

Başkan Gültekin şöyle konuştu; “Okulların tatil olmasıyla birlikte kendilerine ayrılan üç aylık yaz tatili sürecinde Kur’an-i Kerimi güzel okuma, sevgili Peygamberimiz (s.a.v) efendimizin yaşantısını öğrenme ve güzel dininiz İslam’ı yaşama adına yaz Kur’an Kurslarına başlayıp bitiren tüm öğrencilerimize Gençlik ve Spor Eski Bakanımız Rize Milletvekilimiz Osman Aşkın BAK beyin destekleri ve Belediyemizin katkılarıyla içerisinde spor malzemesi bulunan hediye çantalarını Belediye Meclis üyelerim Saniye ER, Serap Duydu TOPALOĞLU ve Belediyemiz Çalışanlarından Ayşenur BAŞARAN ile dağıtmaya devam ediyoruz. Bu anlamda Eyüpsultan Camii Kız Kur’an Kursu, Medine Camii Kız Kur’an Kursu, Halime Hatun Camii Kız Kur’an Kursu, Fatma Faik Mescidi Kız Kur’an Kursu, Merkez Kız Kur’an Kursu ve Merkez Camii Kız Kur’an Kursu öğrencilerimizi ziyaret ederek hediyelerini verdik. Öte yandan; Erkek yaz Kur’an Kursu öğrencilerimizin hediye çantaları ve İlçe Müftülüğümüz tarafından başarılı kursiyer öğrenciler arasında yaptığı kura çekimi sonrası bisiklet kazanan çocuklarımıza da hediyelerini önümüzdeki cuma günü yapacağımız bir programda dağıtacağız. Bu özverili yaklaşımınızdan dolayı tüm öğrencilerimizi tebrik eder aile, sosyal ve eğitim yaşantınızda başarılar dilerim.” dedi.