Gök Gürültülü Sağanak Yağışlı

AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Meclis Toplantısı Tamam

Ardeşen ilçesinde yapılan AK Parti ilçe Danışma Meclis Rize Millet Vekili Hikmet Ayar, Bakan Danışmanı Kahramantürk, İl, İlçe ve Belde Teşkilatlarının katılımıyla tamamlandı.

Ardeşen Belediyesi Kültür salonunda yapılan ilçe danışma meclis toplantısı saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasıyla başladı. Program sırasıyla divan başkanı ve divanın oluşumu, ilçe başkanı Avni Kahya, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, Rize Millet Vekili Hikmet Ayarın konuşmaları, ilçe teşkilatı, ilçe kadın kolları ve gençlik kollarının faaliyetlerinin okunması ve finalde soru ve cevap bölümüyle toplantı son buldu.

İlçe Danışma Toplantısı sonrası Belediye Başkanı Hakan Gültekin sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı. Gültekin’in mesajı; “Sayın Vekilim Hikmet AYAR Beyin katılımlarıyla AK Parti Ardeşen İlçe Danışma Toplantımızı tamamladık. İlçe Başkanım Avni KAHYA, Tunca Belediye Başkanım Ahmet Naci AYTEMİZ, Spor Bakanımız Sayın Osman Aşkın BAK Beyin Baş Danışmanı Hamza KAHRAMANTÜRK, AK Parti İl, İlçe ve Belde Teşkilat Başkanlarımın, Teşkilat Üyelerimizin, Kadın ve Gençlik Kolları, Köy ve mahalle başkanlarım, kurucu üyelerimizin katılımlarıyla tamamlanan toplantımızda emeği geçen başta ilçe teşkilatımız olmak üzere bu kutlu yürüyüşümüze destek veren tüm dava arkadaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ederim.” şeklindeydi.