23 Nisan 1. Çocuk Şenliği

Ardeşen Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla renkli bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Belediye Başkanımız Enver Atagün önderliğinde düzenlenen 1. Çocuk Şenliği, coşku dolu anlara sahne oldu.

Şenlik kapsamında çocuklar, birbirinden eğlenceli etkinliklere katılma fırsatı buldu. Yüz boyama, oyun alanları, müzik ve dans gösterileri gibi birçok aktiviteyle dolu program, çocukların keyifli vakit geçirmesini sağladı.

Belediye Başkanımız Enver Atagün, çocukların neşeli ve enerjik tavırlarıyla birlikte etkinlik alanında yer aldı. Onlarla yakından ilgilenen Atagün, çocukların mutluluğuna ortak oldu.

Belediyemizin düzenlediği 1. Çocuk Şenliği, çocukların unutulmaz bir 23 Nisan yaşamasını sağlarken, birlik ve beraberlik duygularının pekişmesine de katkıda bulundu.