18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 2024

Tüm yurt genelinde olduğu gibi İlçemizde de yapılan, 1.Dünya Savaşının en unutulmaz cephelerinden ve ecdadımızın binlerce şehit vererek destanlar yazdığı, 18 Mart Çanakkale zaferi kutlama ve şehitleri anma töreni düzenlendi.

Kaymakamlık önünde çelenk sunumu programının ardından Belediye Başkanımız Avni Kahya bu gün vesilesiyle; “18 Mart Çanakkale destanını yazan ecdadımıza bize bırakılan bu emaneti bizlerde kanımızın son damlasına kadar savunup koruyacağımıza söz veriyoruz. Bundan Mütevellit, Çanakkale başta olmakla birlikte kurtuluş savaşında hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimizde şükranla yâd ediyorum.” Mesajı yayımladı.

Öte yandan; Belediyemizce, bu anlamlı gün ile ilgili bastırdığımız Ardeşen Şehitleri Kitabımızı da davetlilere verdik.