15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Ardeşen’de Başladı

15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Ardeşen’de şehit Kabirleri ziyaret edilip, şehit aileleri ve gazilerle bir araya gelindi.

Tüm Yurt genelinde başlayan 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Ardeşen’de de şehit anıtlarının ziyaretiyle başladı. İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, İlçe Belediye Başkanı Hakan Gültekin, AK Parti İlçe Başkanım Avni Kahya, İlçe Emniyet Müdürüm Ömer Yıldız, İlçe Jandarma Karakol Komutanım J. Kıdemli Baş Çavuş Cemal Geyik, CHP Ardeşen İlçe Başkanı Erdoğan Nebioğlu, MHP Ardeşen İlçe Başkanı Serkan Esirgemez, Oda Başkanlarım, Daire Müdürlerim, Köy ve Mahalle Muhtarlar Dernek Başkanlarım ve  STK Temsilcileri, 1993 yılında Şırnak Silopi İlçesinde Şehit olan Jandarma Çavuş Muhammet Şeremet ve 1994 yılında Siirt Eruh ilçesinde Şehit olan Jandarma Er M. Aydın Bodur’un kabirlerini ziyaret ederek dua etti.

Ardeşen’de başlayan etkinlikler çerçevesinde, Vatan uğruna gözünü kırpmadan canını seve seve veren aziz şehitlerimizin anısına Ardeşen Merkez camiinde öğle namazına müteakip mevlid-i şerif okutulurken, İlçe Kaymakamı Emrah Yılmaz, ilçe belediye Başkanı Hakan Gültekin, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Yıldız ve İlçe Jandarma Karakol Komutanımız J. Kıdemli Baş Çavuş Cemal GEYİK şehit yakınları ve gazilerle Ardeşen Belediye Yöresel Yemekler Sofrasında bir araya geldi.